با محبوب ترین انواع مرغ سرخ شده در جهان آشنا شوید مرغ سوخاری اینجا کلیک کنید و این روزها طبخ کنید! + تصاویر

مرغ سوخاری در فر شف طیبه

مرغ سرخ شده در قلب مردم جهان به ویژه مردم آمریکا از جایگاه ویژه ای برخوردار است. در ایالت های جنوبی مرغ سرخ شده درست مانند یک موضوع مذهبی است و مردم به آن احترام زیادی می گذارند. بسیاری از رستوران های مرغ سوخاری ایالات متحده این غذا را سرو می کنند ، اما این بدان معنی نیست که ما امتیاز انحصاری مرغ سرخ شده را به ایالات متحده می دهیم.

مرغ سرخ شده از غذاهای محبوب آمریکای مرغ سوخاری جنوبی تا ژاپن است و هر کشور روش پخت و پز خود را دارد. اگر در این روزهای قرنطینه قصد دارید با غذاهای خوشمزه به نقاط مختلف جهان سفر کنید و البته مرغ سوخاری شما نیز از طرفداران مرغ سرخ شده هستید ، این مقاله را از دست ندهید!

مرغ سوخاری در فر بدون روغن

 

مرغ سرخ شده دقیقاً مانند بوم است که هر کشور امضای خود را دارد. در ایالات متحده اغلب با پنیر و سیب زمینی سرخ شده سرو می شود ، مرغ سوخاری اما در ویتنام بال مرغ سرخ شده در سس ماهی فرو می شود. مرغ سوخاری در مکزیک ، در همین حال ، ساندویچ های مرغ سرخ شده با پنیر و فلفل های چیلی پر شده است.

در اینجا 9 غذای مرغ سرخ شده از ژاپن تا آمریکای مرغ سوخاری جنوبی برای طرفداران این ظرف وجود دارد.

مرغ سوخاری در توستر

 

شنیتل مرغ
9 نوع مرغ سرخ شده از سراسر جهان

منشاء این ظرف متعلق به وین ، اتریش است ، مرغ سوخاری جایی که آن را Wiener schnitzel می نامیدند (کلمه دوم به معنی یک تکه نازک گوشت است). قبلاً شنیتل با گوشت گاو درست می شد ، اما با مهاجرت یهودیان آلمانی زبان به خاورمیانه ، تغییراتی در ظرف ایجاد شد. آنها به جای گوشت گاو از مرغ استفاده می کردند. مرغ سوخاری همچنین از روغن نباتی برای سرخ کردن به جای کره استفاده می شد و وقتی سیب زمینی سرخ شده سرو شد ، آنها را در کنار یک بشقاب قرار می دهیم. مرغ Schnitzel هنوز هم یک غذای محبوب مرغ سوخاری در بین کودکان مدرسه ای در منطقه است.

مرغ سوخاری بدون فر

کاراژ
9 نوع مرغ سرخ شده از سراسر جهان

مرغ سرخ شده ژاپنی خیلی ترد نیست ، مرغ سوخاری بنابراین برای میان وعده ها بسیار مناسب است. Caraway احتمالاً از دهه 1920 در ژاپن طبخ شده است. تکه های کوچک مرغ را در طعم زنجبیل ، نوشیدنی و سس سویا خیس می کنند تا مرغ سوخاری گوشت را عطر و طعم دهند. گوشت ها سپس قبل از سرخ کردن در پودر سیب زمینی و آرد چرخیده و سپس سرخ می شوند.

کاروائی را می توان در غرفه های مرغ سوخاری مواد غذایی خیابانی یا رستوران های فست فود یافت ، اما در ژاپن مردم اغلب ماهی خرچنگ را در خانه درست می کنند. مرغ سوخاری این یک انگشت پا محبوب در بین خانواده های ژاپنی است و حتی در فروشگاه های مواد غذایی منجمد فروخته می شود.


0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *